2021 június

vas27jún20:0022:00Zongopera - Miklósa Erika és Balázs János20:00 - 22:00 MűvészetMalom udvara (Szentendre, Bogdányi u. 32.)/ Esőhelyszín: HBPMK színházterme (Pátriárka u. 7.)

Részletek

Tisztelt Közönségünk!

Az eredetileg 2021. május 28-ra, a Zeneakadémia Nagytermébe hirdetett ZongOpera előadásunkat ebben az időpontban és helyszínen sajnos még nem tudjuk közönség előtt megrendezni, így az előadás elhalasztása mellett döntöttünk. Vásárlóinknak a jegyek árát automatikusan visszatérítjük, Önöknek további teendőjük nincs.

Szeretnénk egyúttal felhívni a figyelmüket, hogy a ZongOpera című előadásunkat Miklósa Erikával és Balázs Jánossal 2021. június 27-én, vasárnap 20.00 órai kezdettel a szentendrei MűvészetMalom udvarán rendezzük meg, melyre jegyek hamarosan elérhetők lesznek itt a weboldalon.

Megértésüket köszönjük!

 

Műsor:

Donizetti, Verdi, Meyerbeer, Bellini, Piaf áriák és dalok, Cziffra György átiratok. 

 

Három éve lépett először együtt közönség elé Miklósa Erika és Balázs János, hogy megkeressék azt a közös hangot, amely mindkettejük zenei területének, az operaműfajnak és a zongorairodalomnak is sajátja. Magától értetődő módon talált egymásra e két világ és a két előadó, hiszen mind az opera, mind a zongoraművészet ragyogását élte a romantika korában, s újbóli fellángolását a múlt évszázadban. Mindkét művész szeretné, hogy azt a zenei szabadságot, azt az örömet érezze át a mai közönség, amit Mozart, Verdi, Liszt vagy éppen Cziffra György közönsége is átélhetett. A koloratúr szoprán énekesnő, akit tavaly a Halhatatlanok Társulatának tagjává választottak, Kossuth-díjas zongoraművész partnerével műfaji kötöttségek nélkül, áriákból, népszerű dalokból és virtuóz átiratokból építi fel a műsorát.

Jegyár: 4500 Ft

Jegyek kaphatók itt: jegyvásárlás

A koncert szabadtéri! Szentendrén a MűvészetMalomban kerül megrendezésre. Esőhelyszín: HBPMK színházterme (Pátriárka u. 7.)

(A Cziffra fesztivál és a Szentendrei Teátrum közös szervezése)

 

Kiemelt szponzor: MVM

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

Idő

(Vasárnap) 20:00 - 22:00

Helyszín

MűvészetMalom udvara (Szentendre, Bogdányi u. 32.)/ Esőhelyszín: HBPMK színházterme (Pátriárka u. 7.)

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.

Go to Top