2021 február

kedd09feb(feb 9)20:00vas28(feb 28)00:00Online közvetítés!Éteri színek - Pagels-Tóth Anna kiállításaCziffra Fesztivál - Virtuális kiállítás20:00 - 00:00 (28)

Részletek

„Az önkifejezéssel járó szabadságérzet és a színek hatása önmagamra legerősebb mozgatórugója annak, ami miatt alkotok” – vallja a fiatal művésznő.  Ezen kiállítási anyag is a színek elevenségére és éteri megjelenésére, az élénk és sötétebb színárnyalatok találkozására, egybefolyására, illetve a feszültség keresésére fókuszál leginkább.

Nem sokkal tervezőgrafikus diplomájának megszerzése után az alkotói irány egyre világosabban kirajzolódik munkáin, a képzőművészet által nyújtott teljes szabadság, mint önkifejezési eszköz dominál alkotótevékenységében. Míg az alkalmazott művészetben nehezen viselte a kötöttséget, úgy a képzőművészet képzeletének teljes szabadságot ad. Pagels-Tóth Anna számára az alkotás nem más, mint a különböző világok felfedezése és újabb határok feszegetése, a színek ösztönös követése, amelyek lelkében élnek.

Díjtalan program.

Barangoljon a kiállítás képei között! A megnyitáshoz kattintson ide: Teljes képernyő (új ablakban nyílik meg).

Az ‘i’ betűre kattintva további információkat tudhat meg a művekről, a videóikonra lépve pedig a Pagels-Tóth Annával készült interjú látható.

A virtuális tárlatot készítette a virtu•ART•tour.

 

(A Cziffra Fesztivál és a MOMkult közös rendezvénye)

Kiemelt szponzor: MVM

Idő

9 (Kedd) 20:00 - 28 (Vasárnap) 00:00

Társszervező

MOMKult

Go to Top