2021 június

hét28jún19:3009:00Cziffra Café - Tompos Kátya és Balázs János estje19:30 - 09:00 Kvártélyház Szabadtéri Színpad, Zalaegerszeg

Részletek

Van egy kis hely egy sötét mellékutcában, amiről senki sem tud és amit mégis mindenki ismer. Itt az élet akkor kezdődik, amikor lemegy a nap, és csak akkor zárnak, amikor a világ is véget ér. Megannyi dal – egy-egy pillanatfelvétel az extázisfüggő vendégekről: fiatal szeretők és öreg bohémok, naiv álmodozók és érzéki bűnözők, művészek és bebetonozott törzsvendégek. A varázslatos alászállásunk két útikalauza pedig nem más, mint az ezerarcú színésznő, Tompos Kátya és a Kossuth-díjas zongoraművész, Balázs János, akik legyen szó sanzonról vagy komoly zenéről, minden műfajban otthonosan mozognak.

Félig-szcenírozott előadás. Dramaturg: Baráthy György.

 

A koncert a Cziffra György-emlékév keretében, a zalaegerszegi Kortárs Művészeti Fesztivállal közös szervezésben valósul meg.

 

FIGYELEM! A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendeletnek megfelelően a koncerten a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők vehetnek részt! A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány felmutatásával történik a belépéskor!

Idő

(Hétfő) 19:30 - 09:00

Helyszín

Kvártélyház Szabadtéri Színpad, Zalaegerszeg

Go to Top