2021 június

csüt10jún19:0000:00Cziffra FesztiválBárest – Hot Jazz Band, Sárközy Lajos és zenekara19:00 - 00:00 MOMkult, Színházterem

Részletek

Értesítjük kedves közönségünket, hogy az eredetileg meghirdetett időponthoz képest, a program új időpontban, június 10-én kerül megrendezésre.

 

Házigazda: Bősze Ádám

Cziffra csillag volt a budapesti éjszakában, népes rajongótáborral. A Cziffra Fesztiválnak immár hagyománya, hogy báresteken idézze meg a művész bárzongorista éveit, és a 40-es 50-es évek édes-kesernyés, egyedi hangvételű zenei stílusát valamint a két világháború közötti évek charleston froxtrott muzsikáját. Ezt a hangulatot a MOMkult lokállá alakított színháztermében a Hot Jazz Band mellett Sárközy Lajos és zenekara idézi meg. Bősze Ádám pedig megannyi korabeli anekdotával repíti vissza a közönséget a múltba időutazásuk során.

Tisztelt Közönségünk!

A 2021. június 1. kedd 19:00 órára meghirdetett Bárest című kulturális esemény új időpontban -június 10-én-kerül megrendezésre. Az Önök biztonsága érdekében az esemény korlátozott nézőszám mellett látogatható.

Az esemény új időpontja: 2021. június 10. csütörtök 19:00 óra

Jegyek kaphatók a czf.jegy.hu oldalon.

Új jegyárak:

Földszint (asztalos ültetés)

2 fős asztalok: 11 000 Ft/asztal;

4 fős asztalok: 20 000 Ft/asztal;

6-10 fős asztalok: 26 000 Ft/asztal

Karzat (széksoros ültetés):

2900 Ft/fő

A hatályos jogszabályok értelmében a belépés kizárólag saját névre szóló védettségi igazolvánnyal és személyazonosságot igazoló hatósági igazolvánnyal lehetséges (életkortól függetlenül).

Azon vendégeik figyelmébe, akik már rendelkeznek belépőjeggyel!
A korábban megvásárolt jegyek természetesen érvényesek az új időpontra. Akiknek az időpontváltozás miatt, vagy védettségi igazolvány hiányában nem áll módjukban a kulturális eseményen részt venni, számukra a megvásárolt jegyek árát visszatérítjük. Kérjük, ebbéli szándékukat a jegy@cziffrafesztival.hu  e-mail címen, vagy a +3670/908-4105-ös telefonszámon szíveskedjenek jelezni legkésőbb 2021. május 17-ig.

Akik megtartják a 2021. május 12. előtt vásárolt jegyeiket, a jegyár különbözetet a jegy@cziffrafesztival.hu e-mail címre küldött bankszámlaszámra visszautaljuk. Az Ön által megadott banki adatokat a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. az Adatkezelési Szabályzatában (ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A MOM KULTURÁLIS KÖZPONT NONPROFIT KFT. RENDEZVÉNYEK SORÁN MEGVALÓSULÓ ADATKEZELÉSÉRŐL) foglaltak szerint kezeli.

Tájékoztató a MOMkultban megvalósuló rendezvények részvételi feltételeiről:
A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendeletnek megfelelően, valamint a helyszínt üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. belső rendelkezései szerint a 2021.06.10-én megrendezésre kerülő „Báresten” kizárólag azon koronavírus ellen védett személyek (életkortól függetlenül) vehetnek részt, akik ezt védettségi igazolvánnyal tudják igazolni! A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány (plasztik kártya) és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatásával és ellenőrzésével a belépéskor történik. Kérjük a látogatókat, hogy a gyors, torlódásmentes bejutást segítsék az igazolványok előkészítésével. Az ellenőrzés a beléptetés idejét meghosszabbíthatja, kérjük, hogy lehetőség szerint korábban érkezzenek a helyszínre! A ruhatár zárva tart.

A MOMkult nézőterét és vendégforgalmi tereit hidegködképzési technikával fertőtlenítjük, rendelkezésre állnak kézfertőtlenítő állomások, valamint a színházteremben nagyobb távolságban foglalhatnak helyet egymástól a látogatók. A MOMkult teljes területén kötelező az orrot és szájat eltakaró arcmaszk viselése.
Kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, ne jöjjön el az eseményre, ezzel elkerülve nézőtársai egészségének és az esemény biztonságos lebonyolításának veszélyeztetését.

Jelen szabályozás a járványügyi kormányzati rendelkezések függvényében változhat, kérjük folyamatosan figyelje a Cziffra Fesztivál és a MOMkult kommunikációs csatornáit!

(A Cziffra Fesztivál és a MOMkult közös rendezvénye)

 

Kiemelt szponzor: MVM

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

Idő

(Csütörtök) 19:00 - 00:00

Helyszín

MOMkult, Színházterem

Budapest, Csörsz u. 18, 1124

Társszervező

MOMKult

Go to Top