2021 június

sze09jún19:3000:00Elhalasztva!Az Improvizáció: Snétberger Ferenc, Szakcsi Lakatos Béla, Tony Lakatos19:30 - 00:00 Zeneakadémia, Nagyterem

Részletek

Kedves Vendégeink!

A későbbi időpontban kerül megrendezésre. Az új dátumról hamarosan tájékoztatást adunk. 

Megértésüket köszönjük!

 

Műsorvezető: Becze Szilvia

Aki hallott már improvizációs koncertet, az tudja, milyen sajátos varázsa van egy ilyen alkalomnak. Itt bármi megtörténhet, szerencsés véletlenek, tudatos és tudattalanul felbukkanó ötletek vezetik a zenészeket és a közönséget. Évek alatt megszerzett mesterségbeli tudás és a pillanat ereje találkozik rögtönzés közben.

Különösen akkor izgalmas kirándulás ez, ha három olyan nagynevű muzsikus, három olyan erős egyéniség találkozik a színpadon, mint ezen az estén. Snétberger Ferenc gitárművész évek óta nemcsak műveli, hanem oktatja is, hogyan kell hatásosan és jól rögtönözni. Régi barátja a Németországban élő Tony Lakatos, aki a világ egyik legelismertebb szaxofonművésze. A zongoránál az újdonságokra állandóan nyitott Szakcsi Lakatos Béla. Ismerik azt, amikor három jazzlegenda beszélget? Csakhogy ez most nem vicc.

Jegyár: 8000 Ft, 6000 Ft, 5000 Ft, 4000 Ft, 3000 Ft, 2000 Ft

Jegyek itt elérhetőek.

 

Jegyvásárlóink figyelmébe:

A korábban megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra, vagy a vásárlás helyszínén visszaválthatók az előadás időpontjáig. A MOMkult jegypénztárában személyesen vásárolt jegyeket a program@momkult.hu e-mailcímen keresztül lehet visszaváltani. A Zeneakadémia jegypénztárában vásárolt jegyeket a jegypénztárban  kedden és csütörtökön 10-14, szerdán és pénteken 14-18 óra között lehet visszaváltani. Tel.: 06-1-321-0690, e-mail: zeneakademia@interticket.hu)

Amennyiben az aktuális  járványügyi rendeletek értelmében a koncert időpontjában továbbra sem tarthatóak nyilvános rendezvények, a jegyeket visszaváltjuk, vagy érvényesek maradnak a program online közvetítésének megtekintésére. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Kiemelt szponzor: MVM

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

Go to Top